Bugun...


ERHAN YIRCALI

facebook-paylas
SİYASİ OLMAYAN SİYASİ BİR YAZI
Tarih: 11-05-2024 16:55:00 Güncelleme: 11-05-2024 16:55:00


 

Belediye Sayıştay Raporlarına göre alacaklarını tahsil etmeye başlamış. Özellikle ödenmemiş su parası, kira vb. ne varsa borçlu olanlara mesaj gönderilmeye başlandı. Bazı kurumların, kişilerin su ve kira borçları gerçekten çok fazla. Şimdi belediye bu borçları istemeye başladı.

Bunun üzerine bazı kişiler birikmiş olan su borçlarını ve kira borçlarını ödediler.

 

Alacakların tahsili ile ilgili  mesajlar konuşulmaya başladığında Balıkesirspor’un da belediye tarafından icraya verildiği haberleri de sosyal medyada ve basında yer aldı. Aslında bir icra işlemi yoktu. Belediye Tesislerinde kalan Balıkesirspor kira ödememişti ve bu kiraların tahsili için kulübe bilgi verilmişti. Daha sonra bu durum düzeltildi.

Balıkesirspor 31. Mayıs ta olağan kongreye gidiyor. Alınan duyumlara göre CHP’li iş insanlarından oluşan bir grup yönetime gelecekmiş. Şimdiki, yönetim görevi bırakacakmış.

Diğer bir konu ise şu belediyenin eski yönetimi Balkesin borçlarının tamamını ödemiş ve tahtayı açtırmıştı. Bunun üzerine o zamanın belediye başkanına teşekkür pankartı konu olmuştu. Neymiş, futbola siyaset karıştırılamazmış.

Zaten, siyaset ve futbol iç içe durumda. Liglerde oynayan kulüplerin çoğu belediyelerin takımları...

Başkası yapınca siyaset, sen yapınca siyaset değil. Burada önemli olan şehrin takımının bir yere gelmesi, şehrin markası olan takımın üst liglere çıkması. Siyaset olsa ne olur? Olmasa ne olur? Takılmayın beyler siyasete…



Bu yazı 1007 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI