Bugun...



Satış değil alış dönemi başladı

Edremit Belediyesi, Başkan Ertaş’ın göreve gelmesinden sonra mallarını satan değil yeni yerler alan belediye olmaya başladı. Güre Kavurmacılar Gelin Çamı alanı olarak bilinen yer satın alınarak belediye mülkiyetine kazandırıldı.

facebook-paylas
Tarih: 28-05-2024 16:57

Satış değil alış dönemi başladı

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş görevinde ikinci ayını doldurmadan belediyeye yeni mülkler kazandırmaya başladı. Güre Mahallesi Kavurmacılar Mevkiinde Gelin Çamı olarak bilinen alanında içerisinde yer aldığı Maliye Hazinesine ait 636 Ada 53 Parsel numaralı, 20672,44 metrekare yüzölçümlü zeytinlik vasıflı taşınmaz 6292 Sayılı Kanun gereğince satın alınarak Edremit Belediyesi’ne adına tapusu çıkarıldı.

 

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, “Edremit'in mallarını satan değil, Edremit'e kazandıran belediye olacağız. Yaptığımız işlerle Edremit'i hep daha ileriye taşırken, belediyemizin sahip olduğu olanakları da koruyup geliştirmek için çalışacağız. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalar neticesinde mülkiyeti Maliye Hazinesine ait ilçemiz Güre Mahallesi Kavurmacılar Gelin Çamı alanını Belediyemize kazandırdık. Edremitliler adına tapusunu aldığımız zeytinlik Edremit'imize hayırlı uğurlu olsun” dedi. HABER: MERVE İREVÜL




Bu haber 80 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI