Bugun...



Gençler Altıeylül’de buluştu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunun, heyecanının yaşandığı Altıeylül'de vatandaşlar Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi'nde bir araya geldi. Altıeylül Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu etkinliklerde vatandaşlar bayram coşkusunu birlikte yaşadı.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-05-2024 14:52:32 Tarih: 20-05-2024 14:02

Gençler Altıeylül’de buluştu

 Altıeylüllüler Ayyıldızlı Amfide bir araya geldi
Altıeylül Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi'nde gerçekleştirilen etkinliklerle Ayyıldızlı Amfi de yapılan gösterilerde coşku Altıeylül'ü sardı. Bayraklarla alanı dolduran vatandaşlar hep bir ağızdan şarkılara, marşlara ve etkinliklere katılarak bayram coşkusunu hep birlikte yaşadı.

- 50. Yıl Parkı'nı dolduran gençler bayram coşkusunu hep birlikte yaşadı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ‘Gençlik Haftası’ etkinliklerinde 3x3 Basketbol Turnuvası ödül töreni 50. Yıl Parkında gerçekleştirildi. Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli’nin de bulunduğu ödül töreninde, Balıkesir Gençlik Spor İl Müdürü Adem Özalp, ilçe müdürleri ve turnuvaya katılan gençler basketbol töreninde yer aldı. 

Gençler ödüllerini Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli'den aldı
Turnuva boyunca göstermiş oldukları oyunla göz dolduran basketbolcular ödüllerini Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli'nin elinden aldı. Balıkesir Gençlikspor İl Müdürlüğü ile Altıeylül Belediyesi tarafından ortaklaşa yapılan etkinliklerde gençler 19 Mayıs coşkusunu hep birlikte yaşadı. Turnuva boyunca 50. Yıl Parkı'nda çeşitli spor dallarıyla vakit geçirme şansı bulan gençler, "Başta Altıeylül Belediye Başkanımız Hakan Şehirli’ye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz"dedi.

- 19 Mayıs heyecanı Altıeylül'de coşkuyla yaşandı
3x3 Basketbol Turnuvası ödül töreninde takımlar ödüllerini Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli'den aldı. Başkan Şehirli, “105. Yıl dönümünü kutladığımız ve Ulu Önder Atatürk’ün sizlere armağan etmiş olduğu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. ‘Bütün Ümidim Gençliktedir’ diyen Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflere gençlerimizle birlikte yürüyeceğiz. Bizler Altıeylül Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Onların başarılarıyla gurur duyacağız. Bu vesileyle turnuvaya katılan tüm takımlarımızı, kazanan takımları, ter döken tüm gençleri tebrik ediyor nice başarılar diliyorum” dedi. HABER: MERVE İREVÜL 

 



Bu haber 66 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI