Bugun...



HAKAN AFŞİN ARICAN’DAN MEKTUPLU FİNAL

İYİ Parti Altıeylül belediye başkan adayı Hakan Afşin ARICAN son seçim çalışmasını dün akşam Gümüşçeşme ve Gündoğan mahallerini ziyaret ederek yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 30-03-2024 14:13

HAKAN AFŞİN ARICAN’DAN MEKTUPLU FİNAL

Çok etkili ve dinamik bir kampanya süreci geçiren İYİ Parti Altıeylül belediye başkan adayı Hakan Afşin ARICAN son seçim çalışmasını dün akşam Gümüşçeşme ve Gündoğan mahallerini ziyaret ederek yaptı. Kampanya boyunca büyük fedakarlıklarla kendisine eşlik eden ekip arkadaşlarına teşekkür edip helalleşen ARICAN, bu arada bir açık mektupla basın bülteni aracılığıyla seçmenlerine seslendi. ARICAN’nın mektubu şöyle;                                                                                                                                        

Kıymetli Hemşehrilerim 

Biliyorsunuz önümüzdeki pazar günü yerel seçimler yapılacak. Bu seçim de daha öncekiler gibi sanki genel seçimler yapılıyormuş havasına sokulmak istendi. Çünkü seçmenleri konsolide edip, alternatif adayların takip edilmesini istemiyorlar. Siyaset arenasında kendilerine yarattıkları konfor alanlarını kaybetmekten korkuyorlar. Emin olun sizi hiç düşünmüyorlar. Sadece kazanmaya odaklı bir yaklaşımla siyaset yapan bu egemenlerin oyununu,  pazar günü sandıklarda hep birlikte bozalım.

Biz yapılacak olan seçimlerin gerçek mecrasına çekilerek adayların ön plana çıkmasını ve onların önerdiği veya vadettiği projelerin dikkatle incelenmesini ve tercihinizin de buna göre olmasını istiyoruz. Kampanyamız boyunca da hep bu şekilde karşınıza çıkmaya çalıştık. Belki hepinize ulaşamadık ki; bizim öyle sınırsız imkanlarımız yok. Biz geçmişimizin birikimi, geleceğe olan inancımız ve uygulanabilir gerçekçi projelerle sahip olduğumuz kısıtlı imkanlarla yol almaya çalıştık. Çok şükür kıymetli hemşehrilerimizden de büyük bir teveccüh gördük. 

Bu mektupta projelerimizden tekrardan bahsetmeyeceğim. Sadece sizlere şunu  söylemek istiyorum. Belediyemizi partiler yönetmeyecek, biz adaylardan birisi yönetecek. O bakımdan bu seçimde partiniz ne olursa olsun desteğiniz güzel ilçemiz Altıeylül’ü en iyi yönetecek olan adaya olsun. İki güçlü yumruk arasına sıkıştırılmak istenen sizlerin, bu politikaya dur demeniz ve üçüncü bir yolu, daha doğrusu seçmen olmanızın gerçek gücünü göstermenizi istiyorum .

Bizi seçtiğinizde, belediyemizi adaletle, merhametle, liyakatle, eşit hizmet anlayışıyla, şeffaf ve hesap veren bir yaklaşımla yöneteceğimizin sözünü verirken, yapılacak olan seçimlerin başta Altıeylül’ümüz, şehrimiz,ülkemiz,şahsınız ve aziz Türk Milleti için hayırlara vesile olmasını diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyor OY’unuzu istiyorum. HABER: MERVE İREVÜL




Bu haber 45 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI