Bugun...



Başkan Akın, Edremitlilerle buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Halk Günü Buluşmaları kapsamında Edremitlilerle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin var gücüyle Edremit için çalışacağını söyleyen Başkan Akın “Edremit, Büyükşehir Belediyesi’nden hak ettiği değeri her zaman görecek.” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 29-05-2024 17:58

Başkan Akın, Edremitlilerle buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim döneminde söz verdiği Halk Günü Buluşmaları’nın ikinci durağı Edremit’te, vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Edremit Ek Hizmet Binasında gerçekleştirilen Halk Günü Buluşması’na yoğun ilgi gösteren Edremitliler, Başkan Ahmet Akın’ı sevgi seliyle karşıladı. Vatandaşlarla istişare ederek sorunlarını, istek ve taleplerini tek tek dinleyen Başkan Ahmet Akın; Edremit’in, Balıkesir’in Türkiye’de en çok tanınan ve bilinen ilçelerinden bir olduğunu söyledi.

“VAR GÜCÜMÜZLE EDREMİT İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Güler yüzlü Edremitlilerin her şeyin en güzeline layık olduğunu vurgulayan Başkan Ahmet Akın “Burada kıymetli hemşehrilerimle bir arada olmaktan çok mutluyum. Edremit’imiz; doğasıyla, Kazdağlarıyla, denizi ve kumsallarıyla müthiş bir potansiyeli bünyesinde barındırıyor. Bu potansiyelleri en iyi şekilde değerlendirecek ve ona yönelik hizmetlerimizi sizlerin de görüşünü alarak uygulamaya koyacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak var gücümüzle Edremit için çalışacağız. Edremit, Büyükşehir Belediyesi’nden hak ettiği değeri her zaman görecek.” diye konuştu. HABER:MERVE  İREVÜL 




Bu haber 87 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI