Bugun...


ERHAN YIRCALI

facebook-paylas
FİLİSTİN
Tarih: 27-05-2024 09:37:00 Güncelleme: 27-05-2024 09:37:00


 

            Şu anda Filistin'in Gazze Şeridi’nde büyük bir insanlık dramı yaşanmaktadır. İsrail, Filistin Halkı’na karşı büyük bir soykırım içerisine girmiştir. Katliamlar, zulümler hiç durmadan devam etmektedir. İnsanlık bir bu duruma kayıtsız kalmakta bir kısmı da vicdanının sesini dinleyerek Filistin'in çığlığını duymaktadır. Zalime karşı elimizden geleni yapmak çok önemlidir. İsrail’e kim destek verdiğini açıklıyorsa yapılan katliamın, vahşetin ortağı sayılır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve halkı Gazze’nin yanındadır. Dualarımız, yardımlarımız Gazze halkınadır. Özellikle bu süreçte İsrail vahşetine destek veren marka, ürün ve hizmetleri kullanmamalıyız.

Zulmün, soykırımın uzaması bizi asla duyarsızlaştırmamalıdır. İslami ve insani duruşumuz devam etmelidir. Taviz vermeden bu duruşumuz ülkemizin her köşesine yayılmalıdır. Hamas, Filistin'in sesidir, savunucudur. İsrail'in karşısında en büyük engeldir. Hamas meşru müdafaa hakkını kullanmaktadır. Filistin halkını terör örgütü diye nitelendirenler İsrail Trenine binmiş gafillerdir.

İsrail propagandaya alet olanlar herkes suç defterini kabartmaktadır.  İsrail'e dolaylı yada doğrudan destek olmak sadece zalimleri sevindirmektir. İsrail, gün gelecek bu insanlık suçundan dolayı hesap verecektir. Yaşananlara kayıtsız kalan ve insani yardım koridorunu açmayan uluslararası kuruluşları hepimiz kınamalı ve bu kuruluşları insani yardım için göreve davet etmeliyiz.

Hamas’ın meşru duruşu ve haklı savunması er ya da geç sonuca ulaşacaktır. Filistin ve Mescid-i Aksa toprakları özgürlüğüne kavuşacak ve huzur hâkim olacaktır. Gazze’de asil bir direniş vardır. Bu direnişe selam olsun.

Bu süreçte şehit olanlara rahmet, gazi ve yaralılara acil şifalar ve acılı ailelere sabırlar dilerim. Zafer her zaman inananlarındır.



Bu yazı 1323 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI