Bugun...



BAÜN’de Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları Türk Dünyası Müzikleri Konseriyle Devam Etti

Balıkesir Üniversitesinde (BAÜN) Cumhuriyetimizin 100 Yılı etkinlikleri kapsamında; Ulukök Türk Dünyası Müzikleri Topluluğu tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kuruluş Yıl Dönümü Konseri gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 01-11-2023 15:57

BAÜN’de Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları Türk Dünyası Müzikleri Konseriyle Devam Etti

BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl, senato üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan, Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalından Doç. Dr. H. Hakan Okay’ın açılış konuşmasıyla başlayan konserde, Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdem Özdemir şefliğindeki Ulukök Türk Dünyası Müzikleri Topluluğunun icra ettiği Türk Dünyasına ait ezgilere dinleyiciler de ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak eşlik etti. Doç. Dr. Erdem Özdemir’in ezgiler ve enstrümanlar hakkında bilgiler de verdiği etkinlik sonunda Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu tarafından Ulukök Türk Dünyası Müzikleri Topluluğu’na teşekkür belgesi takdim edildi.HABER: MİNE YURDAKUL 




Bu haber 367 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI