Bugun...



BALIBEK; CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY AÇIKLADI

Yıllardır bir çok STK görev yapan ayrıca Balıkesir'de yayınlanan "YENİ HABER" sitesinin sahibi Esin Balıbek Chp Altıeylül belediye Başkan Adaylığını İL Başkanlığında yaptığı basın açıklamasıyla duyurdu. Toplantı'da sunaları söyleyen Balıbek;

facebook-paylas
Tarih: 06-12-2023 17:03

BALIBEK; CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY AÇIKLADI

İşte bu Altıeylül'ün içinden bir insan olarak öz be öz Balıkesir evladıyım. 1977 Balıkesir doğumlu olup, üniversite dahil tüm eğitimi bu şehirde yapmış,  aileden gelen bir CHP  terbiyesi ve kültürü ile yetişmiş, Balıkesir gazeteciliğinde mihenk taşı olmuş ve mesleğe onlarca insan yetiştirerek kendisi de Balıkesir belediye başkanlığına aday olmuş bir babanın kızı ve iki çocuk annesi bir CHP sevdalısıyım. Bugün, bu terbiye, kültür ve emeklerin sonucu olarak Altıeylül Belediye  Başkan adaylığı için ikinci kez karşınızdayım. Görüştüğüm, konuştuğum, dokunduğum Balıkesirli hemşirlerimin, dost ve arkadaşlarımın verdiğim emekler ve gösterdiğim çabalar için tebrik ve takdirlerini almak; benim için çok onur ve gurur verici.  Bu beklentilere karşılık vermek, siz dostlarıma layık olabilmek çok önemli. Mahçup olmadan bu kültür, prensip ve ilkeler ışığında azimle çalışmak her zaman düsturum olacaktır.

Doğup büyüdüğüm Balıkesir; maalesef ki unutulmuş, görmezden gelinmiş, kendisini geliştirmesine fırsat verilmemiş, bir taşra hüviyetinden sıyrılamamış bir şehir olarak hak ettiği kimliğe,  standartlara, modern ve çağdaş kent statüsüne  yıllardır kavuşmamış, Milli Kuvvetler ve Anafartalar  caddelerine bir üçüncü caddeyi dahi ekleyememiş, kısır siyasi çekişmelerin ve beceriksiz, vizyonsuz yönetimlerin altında hep ötelenmiş bir şehir olarak geri kalmasına seyirci olunmuştur.

Hedefim; 2019 yerel seçimlerinde CHP belediyeciliğine tekrar kattığımız İstanbul, Ankara gibi, bu şehrin makus talihini değiştirerek, Altıeylül'ü çağdaş, modern ve mutlu bir kent yaparak marka değere sahip bir konuma yükseltmektir. Üretebilen, hak ettiğini kazanan, sosyal, kültürel, tarihi ve coğrafi potansiyel kaynaklarının ve imkanlarının farkına vararak bu gücü etkin kullanabilme yeteneğine kavuşmuş zengin bir Altıeylül'ün var olması çok mümkündür ve benim mücadelemin ana hedefidir.

Ben Balıkesir'e, bu şehrin insanlarına ve onların sağduyusuna güveniyorum; lütfen sizler de bana güvenin ve inanın…

Katılım sağlayarak bana desteklerini esirgemeyen başta basın mensubu meslektaşlarıma, siz partili dostlarıma ve Balıkesirli hemşehrilerime en derin saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum…  HABER: MUSTAFA TETİK 




Bu haber 613 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI