Bugun...



ŞEYMA DENİZ LUXURY FASHİON DESİGN BALIKESİR’DE AÇILDI

Balıkesir’de kadın ve erkek giyiminin markası olmayı hedefleyen Şeyma Deniz , Erberk Deniz özel tasarım kıyafetleri ile Balıkesir halkının hizmetine girdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-05-2024 13:18:59 Tarih: 17-05-2024 15:46

ŞEYMA DENİZ LUXURY FASHİON DESİGN  BALIKESİR’DE AÇILDI

Naturel Çiçek Tasarımın organizasyonluğunu yaptığı  Şeyma Deniz Mağazasının açılışına Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Odası Başkanı Erol Ayvaz,  Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız, Balıkesir Kahveciler ve Gazinocular Odası Başkanı Bülent Bilir, Balıkesir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı  Kazım Avcı  katıldı. Dualar eşliğinde  yapılan açılışta kurdele kesimi gerçekleştikten sonra  Azra Yünlü sahne aldı, arkasından ise ünlü oyuncu Cem Kılıç sahneye çıkarak güzel dileklerde bulunup şarkılarını söylediler.

Ünlü şarkıcı Nez’in yanı sıra Eylem Şahin, Azra Yünlü ve Cem Kılıç’ın söylediği şarkılarla yapılan açılışta mankenlerin sunduğu özel tasarım kıyafetler ilgiyle izlendi.

Mağaza sahibi Şeyma Deniz ve Erberk Deniz özel tasarımlarla hazırlanan kıyafetlerle Balıkesirlilerin hizmetinde olduklarını söyledi. Deniz, “Balıkesir’de vatandaşlarımızın özel günlerinde giyecekleri giysi eksikliğini gidermek adına bu mağazamızı açtık. Özel tasarım abiye modellerimizle Balıkesirlilere hizmet vermek istiyoruz her geçen gün yeni farklı  göz kamaştıran modellerle görücüye çıkıp mağazamızın en güzel köşesinde yerlerini vereceğiz. ” dedi. HABER: MERVE İREVÜL 




Bu haber 1073 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI