Bugun...



Canbey Bizler Balıkesir'in hizmetkarıyız

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir'de yoğun bir hafta sonu programı gerçekleştirdi. Cumartesi Günü Balya ilçesinin Müstecap ve Kadıköy mahallelerindehemşehrileriyle bir araya gelen Milletvekili Canbey, Pazar günü Altıeylül ilçesinde Gökköy, Bozen ve Bayatlı mahallelerini ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 20-05-2024 12:30

Canbey Bizler Balıkesir'in hizmetkarıyız

MilletvekiliCanbey, cumartesi günüBalya ilçesinin Müstecap ve Kadıköy mahallelerindeki hayır davetlerine AK Parti İlçe Başkanı Nihat Öz ve teşkilatıyla birlikte katılarak vatandaşlarla bir araya geldi ve burada önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Dr. Canbey, "Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Bizler bu topraklarda kardeşlik içinde yaşamaya devam edeceğiz. Bu tür hayır davetleri, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren etkinliklerdir. Organize edenlere teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun." dedi.

Pazar günü ise 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katılan Dr. Canbey, gençlerle birlikte coşkuyla bayramı kutladı. Ardından Altıeylül ilçesine geçen Dr. Canbey, Gökköy, Bozen ve Bayatlı mahallelerindeki hayır davetlerine AK Parti İlçe Başkanı Erdinç Alcan ve teşkilatıyla birlikte katılarak hemşehrileriyle buluştu. Burada yaptığı konuşmalarda, vatandaşların taleplerini dinleyen Canbey, Balıkesir'in geleceği için hep birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Aynı gün, 2015 yılında Tunceli'de şehit olan kahraman polisimiz Aydın Nazillioğlu'nunAltıeylül Bayat Mahallesi'ndeki babaevini ziyaret eden Dr. Canbey, şehidimizin ailesiyle bir araya gelerek dualarını aldı. "Şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri her zaman başımızın tacıdır," diyen Canbey, büyüklerin hayır dualarını aldıklarını belirtti.

Pazartesi günü ise AltıeylülYakupköy Mahallesi'nde hemşehrileriyle bir araya gelen Dr. Canbey, burada da vatandaşların sorunlarını dinledi ve çözüm yolları üzerine istişarelerde bulundu.

Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, gerçekleştirdiği bu ziyaretlerle hem Balıkesir'deki vatandaşların gönlünde bir kez daha yer edinmiş hem de vatandaşın taleplerini yerinde dinleyerek çözüm yolları arayışında olduğunu göstermiştir. Balıkesir'in her mahallesinde, her sokağında hemşehrileriyle buluşmaya devam edeceğini belirten Canbey, "Bizler, Balıkesir'in hizmetkarıyız. Aziz Milletimizin mutluluğu ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz," şeklinde konuştu. HABER: MİNE YURDAKUL




Bu haber 66 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI