Bugun...



Altıeylül Belediyesi’nden Sivrisinek Ve Haşerelere Karşı İlaçlama

Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 81 merkez 13 kırsal mahalle olmak üzere tüm Altıeylül'de karasinek, sivrisinek ve haşerelere karşı mücadele başlattı.

facebook-paylas
Tarih: 29-05-2024 15:24

 Altıeylül Belediyesi’nden Sivrisinek Ve Haşerelere Karşı İlaçlama

Şubat ayından itibaren ilaçlamalar başladı

Altıeylüllü vatandaşların temiz, sağlıklı bir ortamda vakit geçirmeleri için 7/24 saat esasına göre çalışmalarını gerçekleştiren Altıeylül Belediyesi'ne bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve kırsal mahallelerde ilaçlama çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Şubat ayından buyana devam eden mücadele ile henüz larva dönemindeyken tüm karasinek, sivrisinek ve haşerelerin üremesinin önüne geçildi. Özellikle durgun sular ve hayvan atıklarının bırakıldığı kırsal bölgelerde yoğunlaşan karasinek, sinek ve haşereler ile mücadelede tam teçizatlı personellerle ilaçlamalar gerçekleştiriliyor. Ekipler özellikle yerleşim alanları, çöp konteynerleri ve çevresi, su birikintileri, ana kanalizasyon hatları ile gübreliklerde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

- Belediyemiz; 444 06 09 Çözüm Hattı vatandaşlarn taleplerini dinliyor

Altıeylül'de yaşayan vatandaşların taleplerini yerine getiren Belediyemiz; 444 06 09 Çözüm Hattı birimine gelen talepleri değerlendirip en kısa sürede çözüme kavuşturuyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz; bu kapsamda sivrisinek larvalarının barındıkları ve üreme kaynakları; rögarlar, kapalı kanallar, fosseptik çukurları ilaçlanarak sivrisinek, karasinek, kene, hamamböceği gibi haşerelere karşı mücadele ediyor.  HABER: MİNE YURDAKUL 




Bu haber 63 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI